Uw zolder of dak laten isoleren?

Is het hoog tijd om uw zolder of dak te  isoleren of wilt u gewoon betere isolatie? Wij hebben jaren ervaring in het veld en hebben onze eigen duurzame en hoogkwalitatieve materialen in beheer, waardoor wij het hele proces uit handen kunnen nemen voor een scherpe prijs.

Ook zorgen wij dat uw dak onderhoudsvrij wordt afgewerkt, dus het plafond wordt kant-en klaar afgeleverd. U hoeft deze niet meer te schilderen.

Dakisolatie laten uitvoeren

Isolatie met duurzame materialen

Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen. Dit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij verzorgen deze materialen vanuit de officiële en gerenommeerde dealer en zorgen dat uw dak vakkundig, duurzaam onderhoudsvrij wordt geïsoleerd, zodat u er nog jaren plezier van heeft. U kunt het volledig aan ons overlaten, van inventarisatie tot eindresultaat. Handig toch!

Waarom Dakisoleren.nl?

 Binnen 1 dag uw zolder gereed
 Gratis adviesgesprek op maat
 Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 Nauw contact tijdens het project
 Duurzaamheid van materialen staat voorop
 10 jaar garantie op onze producten & diensten

Onze materialen

Isovlas Reno TG Elegant

TG Elegant

Knauf Naturoll

Agnes Knauf naturrol

PIF Iso Fast

PIF isolatie

Isoleren met Isovlas Reno TG Elegant

Uw zolder laten isoleren met Isolas betekent betekent flexibele isolatie uit vlas op een harde, gladde, stootvaste, afwasbare en prachtig afgewerkte onderplaat. Even slim als logisch. Isovlas Reno TG Elegant is de duurzame, ecologische en economische hoogwaardige esthetische oplossing voor na-isolatie van binnenuit.

Isovlas Reno TG Elegant heeft alles in zich. Het is de mooiste en de beste na-isolatie tegen kou, warmte en geluid. Het flexibele, oversized vlaspakket op de harde onderplaat (de luxe zichtzijde) dicht het alle hoeken en gaten.

Zolder isoleren met Isovlas

Voordelen van Isovlas

Biobased
De beste temperatuurregulatie
Winterwarm en zomerkoel
De beste geluidsisolatie
De beste vochtregulatie
Sterk brandvertragend
Stootvaste, afwasbare onderplaat
Positieve CO2 balans

Isolatie met Knauf Naturoll

Zolder isoleren met Agnes

De plafondpanelen van Agnes One-Step zijn, dankzij de decoratieve folie, na plaatsing direct fraai afgewerkt. Schilderen of stukadoren is daardoor niet nodig, wat zorgt voor een snelle doorlooptijd. Uw project is dus een stuk sneller klaar.

Toepassingen met Agnes

Knauf Naturoll 035 is een hoogwaardige stevige kale glaswol die gebruikt kan worden voor het isoleren van een hellend dak, plafond,houten gevelconstructie, voorzetwand en een houten vloerconstructie.

Voordelen van Agnes isolatie

De glaswol is gefabriceerd met de Knauf Ecose-technology, waardoor het prettig te verwerken is. Het op maat snijden of zagen van de glaswol is geen enkel probleem met het gebruik van een isolatiezaag of isolatiemes.

 

De perfecte thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen zorgen voor een hoog rendement en brandveilige isolatie van houtconstructies.

Isoleren met Pif Iso Fast

Met PIF Iso Fast kan uw zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het ontwikkelde systeem bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel, dat al is voorzien van PIF isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is schilderen niet meer nodig. Dat werkt makkelijk, maar vooral ook schoon.

Met het veer-groef systeem kan het eenvoudig en direct worden gemonteerd op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd ten opzichte van de traditionele werkwijze van eerst isoleren en vervolgens afwerken, gehalveerd.

Doordat PIF isolatie een geringe dikte heeft in combinatie met een hoge isolatiewaarde, kunnen zelf de moeilijkste zolders worden geïsoleerd.

Dak isolatie met Pif isofast

Totaaloplossing met het PIF Iso Fast Systeem. 

Het PIF Iso Fast Systeem biedt een compleet pakket voor het afwerken van uw zolder. Afwerklatten voor een naadloze afwerking van de panelen, dakraamomlijstingen voor het perfect aftimmeren van uw dak- of Velux raam en speciale lijsten om de schuine nok af te werken. Uiteraard allemaal in dezelfde kleur voor een fraai geheel. Daarnaast zijn er flexibele dakdoorvoeren voor het gemakkelijk verwerken van aan- en afvoerkanelen naar het dak

Dé dakisolatie specialist Overijssel en omstreken

Meerdere bouwprofessionals kunnen hier en daar isolatie uitvoeren, maar voor iemand die niet dagelijks met daken werkt, is het lastig inschatten welke isolatie nu écht nodig is. Door met een professioneel dakisolatie bedrijf in gesprek te gaan, garandeert u zich van de beste prijs en het beste resultaat op de lange en korte termijn. Vraag één van de professionele dakdekkers van Dakisoleren.nl om vrijblijvend advies.

Teruggebeld worden?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!