Uw zolder of dak laten isoleren?

Zoekt u naar een manier om uw huis comfortabeler te maken en uw energierekening te verlagen? Dan is het isoleren van uw dak een geweldige oplossing! Een goed geïsoleerd dak kan uw huis warm houden tijdens de koude wintermaanden en koel tijdens de warmere zomermaanden. Maar waar moet u beginnen?

Geen zorgen, wij zijn er om u te helpen! Ons team van professionals is gespecialiseerd in het isoleren van daken en staat voor u klaar om u te voorzien van de beste oplossingen voor uw huis. Met onze jarenlange ervaring en expertise, kunnen wij u helpen om de juiste isolatiematerialen te kiezen die passen bij uw budget en behoeften.

Wij begrijpen dat het isoleren van uw dak een grote investering kan zijn, maar het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient. Door het isoleren van uw dak kunt u namelijk aanzienlijk besparen op uw energierekening en vermindert u uw CO2-uitstoot. Bovendien kunt u met de juiste isolatie ook nog eens in aanmerking komen voor de ISDE-subsidie en andere financiële voordelen.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw huis te isoleren. Wij bieden een gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Laat ons u helpen om uw huis comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer te maken!

Isolatie met duurzame materialen

Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen. Dit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij verzorgen deze materialen vanuit de officiële en gerenommeerde dealer en zorgen dat uw dak vakkundig, duurzaam onderhoudsvrij wordt geïsoleerd, zodat u er nog jaren plezier van heeft. U kunt het volledig aan ons overlaten, van inventarisatie tot eindresultaat. Handig toch!

Waarom Dakisoleren.nl?

 Binnen 1 dag uw zolder gereed
 Gratis adviesgesprek op maat
 Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 Nauw contact tijdens het project
 Duurzaamheid van materialen staat voorop
 10 jaar garantie op onze producten & diensten

Onze materialen

Isovlas PL bouwisolatie

TG Elegant

Knauf Naturoll

Agnes Knauf naturrol

PIR isolatieplaten

PIF isolatie

Isovlas PL bouwisolatie

Uw zolder laten isoleren met Isovlas PL dat betekent een flexibele isolatie uit vlas op een harde, gladde, stootvaste, afwasbare en prachtig afgewerkte onderplaat. Even slim als logisch. Isovlas PL is de duurzame, ecologische en economische hoogwaardige esthetische oplossing voor na-isolatie van binnenuit.

Isovlas PL heeft alles in zich. Het is de mooiste en de beste na-isolatie tegen kou, warmte en geluid. Het flexibele, oversized vlaspakket op de harde onderplaat (de luxe zichtzijde) dicht het alle hoeken en gaten.

Zolder isoleren met Isovlas

Voordelen van Isovlas PL

Biobased
De beste temperatuurregulatie
Winterwarm en zomerkoel
De beste geluidsisolatie
De beste vochtregulatie
Sterk brandvertragend
Stootvaste, afwasbare onderplaat
Positieve CO2 balans

Knauf Naturoll

Zolder isoleren met Agnes

Toepassingen met Knauf

Knauf Naturoll 035 is een hoogwaardige stevige kale glaswol die gebruikt kan worden voor het isoleren van een hellend dak, plafond,houten gevelconstructie, voorzetwand en een houten vloerconstructie.

Toepassingen met Knauf isolatie

De glaswol is gefabriceerd met de Knauf Ecose-technology, waardoor het prettig te verwerken is. Het op maat snijden of zagen van de glaswol is geen enkel probleem met het gebruik van een isolatiezaag of isolatiemes.

 

De perfecte thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen zorgen voor een hoog rendement en brandveilige isolatie van houtconstructies.

PIR isolatieplaten

Met PIR isolatieplaten kan uw zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het ontwikkelde systeem bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel, dat al is voorzien van PIR isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is schilderen niet meer nodig. Dat werkt makkelijk, maar vooral ook schoon.

Met het veer-groef systeem kan het eenvoudig en direct worden gemonteerd op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd ten opzichte van de traditionele werkwijze van eerst isoleren en vervolgens afwerken, gehalveerd.

Doordat PIR isolatieplaten een geringe dikte heeft in combinatie met een hoge isolatiewaarde, kunnen zelf de moeilijkste zolders goed worden geïsoleerd.

zolderisolatie

Totaaloplossing met het PIR isolatieplaten Systeem. 

Het PIR isolatieplaten Systeem biedt een compleet pakket voor het afwerken van uw zolder. Afwerklatten voor een naadloze afwerking van de panelen, dakraamomlijstingen voor het perfect aftimmeren van uw dak- of Velux raam en speciale lijsten om de schuine nok af te werken. Uiteraard allemaal in dezelfde kleur voor een fraai geheel. Daarnaast zijn er flexibele dakdoorvoeren voor het gemakkelijk verwerken van aan- en afvoerkanelen naar het dak

Dé dakisolatie specialist in heel Nederland

Meerdere bouwprofessionals kunnen hier en daar isolatie uitvoeren, maar voor iemand die niet dagelijks met daken werkt, is het lastig inschatten welke isolatie nu écht nodig is. Door met een professioneel dakisolatie bedrijf in gesprek te gaan, garandeert u zich van de beste prijs en het beste resultaat op de lange en korte termijn. Vraag één van de professionele dakdekkers van Dakisoleren.nl om vrijblijvend advies.

Teruggebeld worden?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!