Prefab dakkapellen laten plaatsen?

Een prefab dakkapel is de ideale manier om meer ruimte te creëren in uw woning en om uw woning in waarde te laten stijgen. Wij maken prefab dakkapellen die geheel aansluiten bij uw wensen en de uitstraling van uw huis. In slechts één dag plaatst Dakisoleren.nl uw nieuwe dakkapel en dankzij de onderhoudsvriendelijke eigenschappen en duurzame materialen heeft u er daarna geen omkijken meer naar.

Prefap dakkapellen

Waarom kiest u voor onze dakkapellen?

Onze prefab dakkapellen zijn zeer gunstig geprijsd. We produceren deze in onze eigen fabriek, waardoor we kostenbesparend te werk gaan. De lagere kosten zijn ook een resultaat van een zeer korte bouwtijd. Onze dakdekkerszijn slechts enkele uren aan het werk om uw dakkapel te plaatsen. Al het zware werk wordt gedaan met behulp van de hijskraan: van het verwijderen van het afval tot de plaatsing van de prefab dakkapel.

Dakkapellen laten inmeten

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakkapel perfect aansluit bij uw wensen, komt uw contactpersoon graag vrijblijvend bij u langs om uw woning te bekijken en wordt uw nieuwe dakkapel ook ter plekke ingemeten om de kleinste details zorgvuldig vast te leggen. 

Waarom Dakisoleren.nl?

 Binnen 1 dag uw zolder gereed
 Gratis adviesgesprek op maat
 Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 Nauw contact tijdens het project
 Duurzaamheid van materialen staat voorop
 10 jaar garantie op onze producten & diensten

De voordelen van een prefab dakkapel

Extra wooncomfort

Met onze prefab dakkapel maakt u van uw zolder een volwaardige kamer dankzij de extra ruimte die de uitbreiding met zich meebrengt. U profiteert van hoge isolatie en goede ventilatie en in de meeste gevallen van een verbeterde lichtinval.

Waardevermeerdering

Onze dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Hierdoor en door de lange levensduur en het extra wooncomfort stijgt de waarde van uw huis.

Vele opties

Wij kunnen uw dakkapel op diverse manieren afwerken. Kies bijvoorbeeld voor airconditioning, horren of een afwerking met gipsplaten. Vraag naar de mogelijkheden voor dakkapel opties en accessoires.

Geen overlast

Wij zijn gespecialiseerd in de oplevering van prefab dakkapellen. Het gehele proces van voorbereiding, plaatsing en waterdichte afwerking duurt slechts een dagdeel. Het afval nemen we direct mee. 

Typen prefab dakkapellen

Prefab dakkapel van hout

Een prefab dakkapel van hout maken we van de beste kwaliteit hardhout. Ons hout beschikt altijd over het KOMO-keurmerk dat aangeeft dat het duurzaam geproduceerd is. Met een houten dakkapel creëert u een natuurlijke uitstraling, waardoor dit type dakkapel bij vrijwel iedere woning past.

Houten prefab dakkapellen
Kunststof prefab dakkapel

Prefab dakkapel van kunststof

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke dakkapel raden we een kunststof variant aan. Een prefab dakkapel van kunststof werkt isolerend en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij deze voordelen bespaart u op uw energierekening en bent u verzekerd van een dakkapel die lang meegaat.

Prefab dakkapel van kunststof

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke dakkapel raden we een kunststof variant aan. Een prefab dakkapel van kunststof werkt isolerend en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Dankzij deze voordelen bespaart u op uw energierekening en bent u verzekerd van een dakkapel die lang meegaat.

Houten prefab dakkapellen

Extra Mogelijkheden

1.

Complete zolderverbouwing

Wij kunnen uw zolder compleet verbouwen. Denk aan het plaatsen van nieuwe wanden, het aanleggen van elektra, het aftimmeren van de zolder, het plaatsen van kunststof of velux dakramen. Heeft u hier behoefte aan, vergeet dit dan niet met uw contactpersoon te bespreken.

2.

Vergunning voor uw dakkapel

Belangrijk om te vermelden is dat wij u ook helpen met de aanvraag van de vergunning bij uw gemeente. Het kan namelijk voorkomen dat een dakkapel niet zomaar geplaatst mag worden. Wij kennen de weg in gemeenteland. U kunt de vergunningaanvraag met een gerust hart aan ons overlaten.

3.

Dakraam laten plaatsen

Ook kunt u bij ons een dakraam laten plaatsen, die in onze eigen fabriek door onze professionele timmermannen wordt gebouwd. Het dakraam wordt op de afgesproken plaatsingsdatum geplaatst en tot in detail afgewerkt. Na een laatste check verlaten onze dakdekkers uw opgeruimde zolder en kan voor u het inrichten en genieten beginnen!

Dé dakisolatie specialist regio Twente

Onze dakkapelspecialisten zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing van uw prefab dakkapel. Om ervoor te zorgen dat de dakkapel perfect aansluit bij uw wensen en uw huis, komen we graag bij u langs om de woning te bekijken. Maar een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem telefonisch contact met ons op.

 

Teruggebeld worden?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!