Prefab dakkapel laten plaatsen?

Van plan om uw zolder om te toveren tot een prachtige leefruimte op een eenvoudige en snelle manier? Ga dan voor een prefab dakkapel van hout of kunststof! Onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden op maat gemaakt om perfect bij uw huis te passen.

Met een prefab dakkapel kunt u snel en eenvoudig extra leefruimte creëren in uw huis, zonder dat u daarvoor grote verbouwingen hoeft uit te voeren. Onze dakkapellen zijn vakkundig ontworpen en gebouwd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw opties te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw huis te transformeren.

Waarom kiest u voor onze dakkapellen?

Onze prefab dakkapellen zijn zeer gunstig geprijsd. Omdat wij de productie van onze dakkapellen zelf beheren, kunnen we kostenbesparend en kwaliteitsbewakend te werk gaan. De lagere kosten zijn ook een resultaat van een zeer efficiënte werkwijze bij u ter plaatse. Onze dak specialisten zijn slechts één dag bezig met het plaatsen van uw dakkapel.

Hoe weet u zeker dat de dakkapel precies op maat is?

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakkapel perfect aansluit bij uw wensen en uw dak, komt een van onze adviseurs graag vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen. Uw dakkapel wordt tijdens dit gesprek gelijk ingemeten, en de kleinste details worden zorgvuldig vastgelegd.

Waarom Dakisoleren.nl?

 Binnen 1 dag uw zolder gereed
 Gratis adviesgesprek op maat
 Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 Nauw contact tijdens het project
 Duurzaamheid van materialen staat voorop
 10 jaar garantie op onze producten & diensten

De voordelen van een prefab dakkapel

Extra wooncomfort

Met onze prefab dakkapel maakt u van uw zolder een volwaardige kamer dankzij de extra ruimte die de uitbreiding met zich meebrengt. U profiteert van hoge isolatie en goede ventilatie en in de meeste gevallen van een verbeterde lichtinval.

Waardevermeerdering

Onze prefab dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Hierdoor en door de lange levensduur en het extra wooncomfort stijgt de verkoopwaarde van uw huis.

Vele opties

Wij kunnen uw prefab dakkapel op diverse manieren afwerken. Kies bijvoorbeeld voor draaikiep ramen, rolluiken, horren of een afwerking met gipsplaten. Vraag naar de mogelijkheden voor onze prefab dakkapel opties en accessoires.

Geen overlast

Wij zijn gespecialiseerd in de oplevering van prefab dakkapellen. Het gehele proces van voorbereiding, plaatsing en waterdichte afwerking duurt slechts een dagdeel. Het afval nemen we direct mee. 

Typen prefab dakkapellen

Houten dakkapel

Het gebruik van hout als materiaal voor uw prefab dakkapel biedt vele voordelen. Hout is namelijk een natuurlijk isolerend materiaal dat warmte goed vasthoudt en zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie. Bovendien is hout duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die om het milieu geven.

Dus als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om uw huis uit te breiden, overweeg dan onze prefab dakkapel van hout.

Houten prefab dakkapellen
Kunststof prefab dakkapel

Kunststof dakkapel

Een prefab dakkapel van kunststof brengt veel voordelen met zich mee. Zo is kunststof duurzaam, onderhoudsarm en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien biedt kunststof uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor uw huis warm en comfortabel blijft, zelfs tijdens de koudste winterdagen.
Onze prefab dakkapellen worden vakkundig ontworpen en gebouwd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn onze dakkapellen snel en eenvoudig te installeren, waardoor u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe, ruime en lichte zolderkamer.
Dus als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om uw huis uit te breiden, en wilt u de meest strakke en onderhoudsarme dakkapel? Dan is onze prefab dakkapel van kunststof de perfecte oplossing voor u.

Bij de prijs inbegrepen!

1.

Afwerking voor uw dakkapel

Wij kunnen uw dakkapel compleet opleveren. Door onze ervaren dakspecialisten, kunnen wij ook een volledige afwerking bieden, en wordt de aftimmering van de dakkapel ook volledig door ons verzorgd! 

2.

Vergunning voor uw dakkapel

Belangrijk om te vermelden is dat wij u ook helpen met de aanvraag van de vergunning bij uw gemeente. Het kan namelijk voorkomen dat een dakkapel niet zomaar geplaatst mag worden. Wij kennen de weg in gemeenteland. U kunt de vergunningaanvraag met een gerust hart aan ons overlaten.

3.

Verwijderen & afvoeren van het sloopmateriaal

Dakisoleren.nl staat garant voor haar werk en biedt het complete plaatje aan van a tot z. Wij zagen het gat in het dak, nemen al het afval mee en voeren het ook voor u af.

Dè dakspecialist regio Twente

Onze dakkapelspecialisten zorgen voor een snelle en vakkundige plaatsing van uw prefab dakkapel. Om ervoor te zorgen dat de dakkapel perfect aansluit bij uw wensen en uw huis, komen we graag bij u langs om de woning te bekijken. Maar een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of neem telefonisch contact met ons op.

 

Teruggebeld worden?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!